Новини

У Києві затримали двох чоловіків, які намагалися потрапити на спортмайданчик

Як відомо, з 6 квітня в Україні забороняється відвідування спортивних майданчиків та переміщення по вулиці групою більше 2-х осіб.

У понеділок, 6 квітня, правоохоронці силою затримали двох громадян, які планували зайнятися спортом на території Гідропарку. Про це повідомляє Pavlovsky News.

Як зазначається, правоохоронці не пустили чоловіків на територію острову, що спричинило конфлікт. Зокрема, один із активістів обурився діями поліції. За словами спортсмена, в країні немає епідемії COVID-19, а уряд не має права обмежувати конституційні права громадян. Окрім цього, чоловік заявив, що паніку довкола коронавірусу використовують для маніпуляції суспільством.

Згодом конфлікт між правоохоронцями та спортсменами почав загострюватися. В результаті цього поліція затримала двох чоловіків.

До слова, з 6 квітня в Україні почали діяти посилені обмеження карантину через пандемію коронавірусу COVID-19. Зокрема, забороняється відвідування спортивних майданчиків та переміщення по вулиці групою більше 2-х осіб.

Leave a Comment