Новини

В ДТП загинув відомий блогер – копія Кончіти і король епатажу, останні фото

Епатажний блогер з Дніпра Павло Петель загинув в ДТП в Підмосков’ї.
Популярний блогер Павло Петель загинув у ДТП з таксистом, якого зупинив по дорозі до Москви. Петель прямував до столиці Росії з міграційного центру в Сахарово. Чоловік зупинив попутку, її водій на швидкості близько 200 км/год врізався у вантажівку. Блогер сидів на передньому пасажирському сидінні “Мерседеса” і загинув відразу.
Павло Петель був громадянином України, а в Росії найближчих родичів у нього немає. Тому у нинішній ситуації можуть виникнути складнощі з похованням тіла на батьківщині. Виявляється, блогера кілька днів шукали близькі, чоловік не виходив на зв’язок.
Павло Петель, фото: Телеграм
І лише зараз рідні Павла змогли встановити, що він загинув в ДТП в Подольську. На Сімферопольському шосе Mercedes врізався на швидкості близько 200 км/ч у фуру, що стояла на заправці. Блогер сидів на пасажирському сидінні легковика. В автомобілі сиділо 4 людини. Водій і двоє пасажирів померли на місці від отриманих травм. Ще один чоловік залишився в живих.
Блогер Павло Петель народився в Дніпрі. Він став відомим завдяки своїй епатажній поведінці і вбранню. У 2010 році Петель переїхав до Москви і став брати участь у різноманітних тусовках. На сайті Youtube він вів блог в образі забезпеченої жінки і розповідав про моду і дизайн. Також він активно вів сторінку в Instagram, на яку підписалися понад 23 тисяч прихильників.
Павло Петель загинув в ДТП, фото: Телеграм / Mash
Павло Петель загинув в ДТП, фото: Телеграм / Mash

Leave a Comment