Новини

На Вінниччині від коронавірусу рятують дворічного малюка: з’явилися фото

У Могилів-Подільському Вінницької області медики рятують зараженого коронавірусомпацієнта – дворічного хлопчика з села Борівки Чернівецького району. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Геннадій Вацак, – повідомляє видання Сьогодні.

Чотири бригади Могилів-Подільських медиків рятують життя маленького пацієнта з коронавірусом, що з Борівки Чернівецького району. Це вони першими в нашій лікарні вступили в бій з невидимим ворогом”, – написав він.

  • Фото: Геннадий Вацак, Facebook
  • Фото: Геннадий Вацак, Facebook
  • Вацак зазначив, то після того, як у дитини підтвердили COVID-19, медики добровільно пішли разом з малюком на самоізоляцію. Зараз лікарі продовжують рятувати хлопчика, оскільки його стан – стабільно тяжкий. Медики на зміні проводять по 12 годин, інфекцію у них не виявили.

Є позитивні зрушення. Хороші новини на сьогодні: хлопчик у свідомості, його годують через зонд. Це їх заслуга, тих людей, які бачите на фото”, – додав нардеп.

Нагадаємо, раніше головний лікар Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні Тарас Масляк розповів, що вартість лікування одного інфікованого пацієнта становить від 5 до 10 тисяч гривень.

Зазначимо, що в Україні знову зросла кількість інфікованих коронавірусом. На сьогоднішній день COVID-19 заразилися вже 804 людини.

0:00 / 0:39

Всі подробиці

Leave a Comment