Волинь Новини

Коронавірус: чи безпечно замовляти доставку їжі із Луцьких кафе та ресторанів

Чимало хто вважає, що простіше і краще замовити  смачну їжу на будинок, ніж купувати продукти і готувати самому. Чи дійсно все так безневинно, як здається.

Варто зазначити, що замовити вечерю у вигляді піци або ролів мріє кожен. Навіть обід в офісі краще з’їсти теплий і свіжий, а не холодний з дому. Звісно, кожен день таку їжу вживати не рекомендується, вона дуже шкідлива. Можна дозволити собі такі надмірності у свята або на вихідні.

Після оголошення про закриття закладів громадського харчування, майже усі ресторани міста заявили про те, що наразі вони будуть працювати лише на доставку. Тобто, навіть з тих ресторанів, з яких ви не могли замовити улюблені страви, тепер можна замовити доставку, здебільшого ця опція безкоштовна, чи забрати їжу самовивозом.

В даний час служби доставки їжі дуже актуальні. Через карантин перед українцями постало питання, як убезпечити себе і запастися провіантом без ходіння по магазинах. Утім, у зв’язку з запровадженням карантину, постає питання: чи безпечно замовляти доставку їжі у подібних закладах.

До слова, чимало волинян дискутували щодо цієї актуальної теми сьогодення у соцмережі Instagram, утім, думки різняться.


Нагадаємо, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив на брифінгу, який було присвячено запобіганню поширенню коронавірусу, що для потребуючих буде організовано доставку продуктів додому, аби вберегти їх від інфекції.

Leave a Comment