Волинь Новини

Відоме подружжя Волині створило сторінку у соцмережі, куди можна перерахувати кошти для запобігання виникнення і поширення коронавірусу на Волині

Відома благодійниця Луцька Ангеліна Богданович, на чолі з чоловіком Андрієм Разумовським, створили сторінку у соцмережі Instagram, куди можна перерахувати кошти для запобігання виникнення і поширення коронавірусу на Волині. Про це повідомила благодійниця у власній сторінці Instagram.

“Дорогі лучани та волиняни. Ця сторінка створена задля допомоги для лікарень нашого міста та області. Вони потребують нашої допомоги. Отож, тільки об’єднавшись, ми можемо вчасно відреагувати і допомогти тим, хто потребує нашої допомоги. Також ми повинні зробити усе, що в наших силах, поки є можливість придбати та встигнути з доставкою. Подумаймо про ближнього, як про самого себе. Бережіть себе!” – йдеться у дописі.

Чимало небайдужих долучаються до подібної акції на підтримку Волинських лікарень, які потребують захисні спорядження: маски, антисептики, одяг, тощо.


До слова, 24 березня, станом на 11:00, було зібрано понад 9000 тисяч гривень.

Нагадаємо, відомий Луцький бізнесмен та директор будівельної компанії “Інвестор” Андрій Разумовський надав допомогу місцевим лікарням.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до допомоги, можуть підтримати фінансово, переказавши кошти за реквізитами: Мonobank: Разумовський Андрій Русланович 4441 1144 5136 3632
ПриватБанк: Богданович Ангеліна Юріївна 5221 1911 0039 8709

Leave a Comment