Новини

“Лікарів попередили, що все почнеться через тижнів два”

Телеведуча Тетяна Даниленко вважає, що українці ще досі так і не усвідомили усю небезпеку COVID19. Хоча час підготуватися до епідемії в Україні наразі є. Лікарів попередили, що все почнеться за два тижні, – про це журналістка пише у своєму Facebook.

“Судячи з переповнених торговельних центрів у Києві, залюдненого Хрещатика і поки що повних ресторанів, барів та кафе, українці ще не зрозуміли небезпеку коронавірусу. Банально тому, що епідемія не дійшла сюди. Поки що. У п‘ятницю в київських лікарнях з‘явилися тести. Моя родичка, яка працює в одній з лікарень, тестувала хворих із запаленням легенів, в тому числі підключеного до апарату вентиляції легенів. Усі тести виявилися чітко негативні. Лікарів попередили, що все почнеться через тижнів два. Інша наша родичка того ж дня прислала мені фото зі Словаччини, де в магазинах – абсолютно порожньо. У неї дуже велика сім‘я з чотирма маленькими дітьми. Прогодувати їх, купити памперси і все необхідне жахливо складно. Звідти можна поїхати за покупками в Австрію, але і там треба об‘їздити безліч магазинів, щоб знайти все необхідне. Ще одні наші знайомі в Італії та Іспанії переказують сцени апокаліпсису. Я не буду постити фото і переповідати в деталях, щоб не лякати, але суть в тому, що все серйозно. Звичайно це приватні історії, без статистичних даних і тд. Але навіть цього достатньо, щоб зрозуміти: всесвіт милосердно дає нам час підготуватися. Чи вистачить Україні розуму ним скористатися – вже інше питання.”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали.

Джерело: https://shlyahta.com.ua/likariv-poperedyly-shcho-vse-pochnetsia-cherez-tyzhniv-dva-veducha-tetiana-danylenko-zasterehla-ukraintsiv/?fbclid=IwAR1nty0NNFulhQ0D-LbwoTIajUvMACiuMk3QAnqZrVtt-RahJja1pWTDJnk
© shlyahta.com.ua

Leave a Comment