Важливо Волинь Новини

«Сиротинська отримала вказівку за 4 дні зрівняти нас з землею», – підприємці Центрального ринку

Підприємці Центрального ринку кажуть, що керівниця Муніципальної варти Юлія Сиротинська отримала вказівку за 4 дні зрівняти з землею майно підприємців.

Про це йдеться на офіційній сторінці Європейський Центральний ринок.

Подаємо допис без змін:

“Закінчується черговий день, черговий день конфлікту муніципальної варти та підприємців, конфлікт спричинений бездумним рішенням чиновників закрити власний комунальний ринок, у який за останні роки вкладено мільйони гривень Лучан.
День розпочався з закликів Луцької міської ради до підприємців писати заяви на вивіз контейнерів (https://www.facebook.com/241659765905806/posts/3485423911529359/).
Опісля «пройшла чутка», що надвечір прийдуть працівники муніципальної варти демонтувати ворота, окрім того повідомили, що ніби Сиротинська , на закритій нараді з очільниками міста та радниками, отримала ЦУ за 4 дні зрівняти з землею майно підприємців на території колишнього комунального ринку. Звичайно, що підприємці у це не повірили, бо ж багато хто подав заяви у ЦНАП на вивіз контейнерів з даної території у інші місця (хтось продав, хтось на дачу, будівництво, металолом, на інші місця торгівлі). Як же ж не довіряти владі, влада дала обіцянку!!!!
А з 16 години розпочався демонтаж воріт на території комунального ринку.
Сиротинська звинувачує підприємців, що ті п’яні – підприємці відразу проходять експрес експертизу у каретах швидкої і лікарі спростовують закиди чиновниці.
Ставимо запитання, що це робиться? ВЛАДА БРЕШЕ ??? Та невже? Зрештою влада під керівництвом УКРОПу дискредитувала себе остаточно
“, – йдеться у дописі.

Leave a Comment