Важливо Волинь Новини

Підприємці Центрального ринку жорстко відповіли на звинувачення муніципальної варти

Підприємці Центрального ринку жорстко відповіли на звинувачення муніципальної варти.

Про це йдеться на офіційній сторінці Європейський Центральний ринок.

Подаємо допис без змін:

“Вчора муніципальна варта здійснила черговий “героїчний” вчинок – зрізала паркан колишнього комунального ринку зі сторони парку.
Цікаво, що, зі слів Сиротинської, там були присутні тітушки які у ніч з 4 на 5 лютого займались хуліганськими діями на цьому ж комунальному ринку. Вона їх впізнала по кросівках! Звичайно, що впізнала,бо ці кросівки щодня топчуть коридори приміщення , яке займає муніципальна варта!
Немає нічого кращого, ніж сказати правду і у цей момент злукавити, обмовивши інших у своїх злодіяннях!
Хіба можна очікувати правди від людини, яка ледь отримала диплом у платному фіктивному закладі, який функціонував лише для штампування дипломів?

Правда полягає у наступному, суд дійсно відмовив у забезпечені позову та не призупинив рішення луцької міської ради щодо очищення територіі комунального підприємтсва Луцькі ринки, що межує біля Центрального ринку і займає територію парковки.

Правда у тому – що міська влада вирішила залишити місто без 2 млн грн щомісячних надходжень у бюджет у вигляді податків підприємців та плати за землю.

Правда у тому, що муніципальна варта – це штучна армія укропівськоі більшості для виконання незаконних рішень! Надіємось, що після зміни влади буде прийнято вольове рішення про перевірку злодіянь муніципальної варти та буде надано правову оцінку такої діяльності, а винних буде покарано.

Правда у тому, що проукропівська більшість відпрацьовує гроші, вкладені у них за час їх каденціі. Ці люди знищують малий бізнес міста Луцька! Знищують саме місто!

Говорять :” риба гниє з голови!”. А якщо голови немає, то що це?”, – йдеться у дописі.

Leave a Comment