Новини

У нардепа Олега Волошина тест не виявив ознак коронавірусу

Тест на коронавірус у народного депутата від фракції “Опозиційна платформа – За життя” Олега Волошина показав негативний результат. Таким чином, Волошин абсолютно здоровий. Тест Волошин здав після того, як стало відомо про захворювання коронавірусом французького парламентарія Жана-Люка Рейтцера, з яким у нардепа була коротка зустріч.

“Буквально тільки що мені дзвонив спікер парламенту Дмитро Разумков, який повідомив, що тест показав негативний результат. Таким чином, я абсолютно здоровий, що тепер доведено офіційно. А головне – не було навіть підозри на коронавірус, тому що не було ніяких симптомів. Просто після зустрічі з паном Рейтцером, який, на жаль, захворів, потрібно було перевіритися і упевнитися, що все добре”, – заявив Волошин у коментарі 112.ua.

При цьому нардеп подякував Дмитру Разумкову, який, за словами Волошина, “оперативно домовився, щоб зробили тест, і всіляко допомагав, як і секретар РНБО Олексій Данілов”.

Також Волошин зазначив, що має намір до 12 березня перебувати вдома, поки закінчиться 14-денний строк після його спілкування з Жаном-Люком Рейтцером.

“Таким чином, той кіпіш, влаштований деякими народними депутатами і деякими ЗМІ, лише показав, що тест на людяність пройшли не всі. Я для себе зробив висновки – і з поведінки фракції “Голос”, і з заяв Вікторії Сюмар, і з дій журналістів “1+1″. Не дочекаються!”, – зазначив Волошин.

Раніше на своїй сторінці в Facebook Волошин опублікував фотографію висновку інфекційного відділення Олександрівської лікарні в Києві, в якому йдеться про відсутність у нардепа вірусів респіраторної групи.

Leave a Comment