Волинь Новини

Луцька міська лікарня відкинула усі звинувачення

Луцька міська лікарня відкинула всі звинувачення у тому, що вони відмовилися надавати допомогу чоловіку.

Про це йдеться на сторінці лікувального закладу у мережі Facebook.

“Медичний колектив приймального відділення і травмпункту нашої лікарні обурений постом Eduard Hul від 25 лютого 2020 року у соціальній мережі Facebook, який він поширив з особистої сторінки у групу “Я люблю Волинь”.

Ми провели власне розслідування і спростовуємо відверту брехню, адже вболіваємо за свою роботу та кожного пацієнта, який звертається.

Чоловік з ім’ям та прізвищем Едуард Гуль звертався у наш медичний заклад за допомогою 8 лютого 2020 року приблизно о 16-й годині з побутовою травмою. Через 10-15 хвилин його оглянув невропатолог і скерував пацієнта на рентгенографію черепа у двох проекціях. О 16.40 рентген було зроблено і це зафіксовано в інформаційній комп’ютерній системі лікарні. Проте, по цьому обстеженню було важко діагностувати степінь пошкоджень. Тому хворому було призначено комп’ютерне обстеження голови.

Оскільки це був вихідний день – субота, лікаря, який проводить цю діагностику привезли з дому. Комп’ютерне обстеження зробили безплатно. Після цього хворого повторно оглянув невропатолог і встановив діагноз: перелом виличної кістки, перелом кісток орбіти, гайморових пазух.

Пацієнта з результатами обстежень та консультативним висновком спеціаліста о 17.30 скеровано, згідно показів, у відділення щелепно-лицевої хірургії Волинської обласної клінічної лікарні. Тобто, з моменту звернення за медичною допомогою до закінчення діагностичних обстежень і встановлення діагнозу пройшло максимум 1,5 години. В обласній лікарні заведено історію хвороби 0 19-ій годині.

Ситуація, описана в пості не відповідає дійсності. До слова, у приймальному відділенні нашої лікарні ведеться відеоспостереження, про що ми повідомляємо усіх відвідувачів відповідними оголошеннями на інформаційних дошках. Пацієнти, які мають претензії щодо роботи персоналу можуть звернутися до завідувача відділення або управління лікарні безпосередньо після випадків непорозумінь”, – йдеться у дописі.

Leave a Comment