Важливо Волинь Новини

“Через пішохідний перехід і по бруківці”: у Луцьку водій намагався зігнати із тротуару мам з дітьми, щоб проїхати. ФОТО

Лучанки, які прогулювались із дітками тротуаром (одна дитина у візочку), обурені поведінкою водія автівки марки “Фольксваген”. Стверджують: чоловік вимагав, аби вони відійшли та дали йому проїхати на пішохідну зону. Жінок така ситуація обурила, вони намагалися пояснити водію, який спеціально вийшов із автівки, що тротуар – не для проїзду.

Проте, зі слів очевидців, чоловік сів за кермо і таки проїхав до місця паркування. Цікавим є те, що прямо під стоматологічним кабінетом, попри правила дорожнього руху, встановлений спеціальний знак. Лучани активно обговорюють ситуацію на намагаються дізнатися, ким і на якій підставі встановлений даний знак для паркування.

Ganna Stulska: “Оцей “пан” через пішохідний перехід, тротуар їхав до стоматологічного кабінету. На зауваження двох жінок з дітками, які заблокували йому проїзд не зважав – виїхав на тротуар поряд. Наскільки законно паркування у цьому місці? При тому, що поряд достатньо місць для того аби поставити машину. Чи надовго вистачить цієї бруківки?

Leave a Comment