Новини

В Росії у п`ятьох українців підозрюють коронавірус

З потяга Київ-Москва госпіталізували п’ятьох українців. У них взяли аналізи на коронавірус.
У російському Брянську госпіталізували п’ятьох громадян України із числа тих, що їхали в одному вагоні потяга Київ-Москва з китаянкою, у якої підозрювали коронавірус. Про це пише Кореспондент, посилаючись на Міністерство охорони здоров’я України.
За даними Міністерства охорони здоров’я, двох чоловіків і трьох жінок госпіталізували в інфекційне відділення лікарні. Зараз вони перебувають у нормальному стані і не мають скарг на самопочуття. Лабораторні дослідження аналізів українців опрацьовуються.
Крім того, ще шестеро громадян України перебувають у відчепленому і поставленому на санітарну стоянку вагоні. Вони відмовилися від госпіталізації.
“Громадяни України забезпечені всім необхідним, включаючи гаряче харчування. Після отримання результатів лабораторних досліджень на новий коронавірус буде прийнято рішення про їх подальше прямування”, – додали в МОЗ.
Раніше повідомлялося, у пасажирки потяга Київ-Москва підозрюють коронавірус. Жінку зняли з потяга і направили в інфекційну лікарню, а інших пасажирів вагона – на карантин.
Пізніше стало відомо, що у громадянки Китаю, знятої з потяга, не підтвердили зараження коронавірусом 2019-nCoV, але в Брянську на карантині залишили 13 громадян України.

Leave a Comment