Важливо Волинь Новини

“Дії міської ради перетворюються на посміховисько”: луцькі муніципали прийшли на ринок разом з робочими ФОТО

Вже який день поспіль працівники Департаменту муніципальної варти ходять на Центральний ринок. Цього разу вони прийшли разом із ремонтною бригадою Луцьводоканалу, яка приїхала для усунення поломки. А саме йдеться про заміну частини кабелю живлення каналізаційної насосної станції, яка знаходиться на вулиці Руська. Як повідомляють у групі в мережі Фейсбук “Європейський Центральний Ринок”, напередодні бригада інженерів Волиньобленерго проводила роботи з пошуку розривів на даній лінії, по результатам дослідження розривів не виявили.

Кабель проходить якраз по території, якою користувався комунальний ринок і по якій зараз напружена ситуація між підприємцями та міською владою і муніципальною вартою. Підприємці не перешкоджають проведеню ремонтних робіт.

Разом з ремонтною бригадою Луцькводоканалу прибули працівники муніципальної варти.

“Прийнялись за свою улюблену справу, почали штрафувати припарковані автомобілі та поліцейські авто у тому числі, – пишуть у групі.
Також були помічені машини евакуатори з маніпуляторами. Дана техніка приїхала за контейнерами підприємців, які орендували торгову площу на ринку Пахолка. За згодою сторін підприємці вивозили дані контейнери з території.”

У лучан ця ситуація, окрім обурення, вже почала викликати сміх.

Добрий день Лучани та усі читачі нашої сторінки.Сьогодні 19.02.2020р з 12 години почались дивні дії на території…

Gepostet von Європейський Центральний Ринок am Mittwoch, 19. Februar 2020

Leave a Comment