Новини

Український телеканал збирається влаштувати демарш проти України 23-го лютого

Олексій Голобуцький прокоментував в своєму блозі нещодавню заяву телеканалу “Інтер”, який анонсував низку спецпоказів на 23 лютого, – пише LVHype. Нагадаємо, що в Росії цей день є святом, а саме Днем захисника вітчизни. Скандальний телеканал збирається весь день 23-го лютого транслювати фільми СРСР: «В зоне особого внимания» та «Ответный ход», а також руссо-серіал «Захват».

Блогер зауважує, що більш відвертої демонстрації принципової нелояльності до Україні важко уявити. Це можна порівняти з тим, щоб, наприклад, кинули при вході до студії під ноги кинули синьо-жовтий прапор, чи в туалетах повісили папір з тризубами.

Також блогер звертає увагу на те, що дана позиція телеканалу підпадає під Закон про декомунізацію, бо під ст.110-111 ККУ (держзрада і зазіхання на територіальну цілісність) підвести, звісно, можна – але хто це робитиме? Для такого потрібна політична воля в найвищих кабінетах. Блогер сподівається, що хоча б Нацрада відреагує на дії проросійського телеканалу та позбавить “Інтер” ліцензії.

Leave a Comment