Важливо Волинь Новини

«Дії будуть жорстокі, а моя ціна – висока», – очільниця луцьких муніципалів заявила, що боїться погроз. ВІДЕО

Очільниця департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська повідомила, що їй та її дитині погрожували.

Про це Сиротинська написала на своїй сторінці у фейсбуці.

“З моменту мого виклику на лінію 102 від 12 лютого 2020 року, вже пішла друга доба, щодо факту погроз і розправи наді мною та моєю дитиною!!! Реакції жодної. СОГ не приїжджав, слідчі не вжили заходів. Зважаючи на це, змушена залучити медіа. Можливо, це змусить поліцію виконувати норми законодавства”, – йдеться у дописі.

Очільниця муніципалів повідомила, що під час демонтажу, 12 лютого 2020 року, один з чоловіків озвучив, що він зібрав дані де вона мешкає і з ким, вказавши адресу, поверх та під’їзд.

“Озвучив факт опитування сусідів та осіб в будинку, як я приходжу з роботи і моя дитина. Озвучив, щоб я почала боятися і готувалася до помсти та розправи. І що його дії будуть дуже жорстокі, а моя ціна високою за те, що департамент виконує законне рішення Луцької міської ради. Звертаюсь публічно до поліції та прокуратури вжити заходів, притягнути до відповідальності осіб, що належно не відреагували на мій виклик на лінію 102, порушити кримінальне провадження по даному факту і факту погроз і збору інформації щодо мене та моєї дитини, встановити особу даного чоловіка, взяти його під варту і тд”, – написала Юлія Сиротинська.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D3188397151188013%26id%3D100000532793154&width=500″ width=”500″ height=”668″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Leave a Comment