Важливо Волинь Новини

“Ми жорстоко засуджуємо дії Луцької міської ради”: “Самооборона Волині” долучається до захисту підприємців Центрального ринку

Під час зборів активних учасників “Самооборони Майдану – Волинь” обговорювали останні події, пов‘язані зі знесенням Центрального ринку. Члени громадського формування зазначили, що дуже стурбовані станом законності дій з боку виконавчих органів Луцької міської ради.

Зокрема, незаконне знесення торгових яток приватних підприємців ринку працівниками Муніципальної варти. Створення масового занепокоєння, яке провокує людей та службовців до порушення. Звинувачення правоохоронців та тиск на них. В протистоянні підприємців старого ринку та олігархів за підтримки бандитів та тітушок ми стаємо на сторону простих людей.

А метод використання тітушок, які були використані як рушійна фізична сила проти мирних людей взагалі вважаємо не припустимим. Це більше схоже на метод «мета виправдовує засоби». Ми жорстко засуджуємо такі дії. В середовищі нашої організації є різні думки, щодо майбутнього Старого Ринку.

Але активісти «Самооборони Волині» – це мешканці міста Луцька і вони готові долучитися до охорони громадського порядку, як вони це роблять з часів майдану 2014 року. Постійна дискредитація підприємців, які страждають від незаконних дій міської ради, втрата ними майна, звинувачення поліцейських, а зараз і Петра Шпиги та спосіб тиску на них через політичні зв’язки мотивують нас втрутитися у даний процес та стати на бік законності й охорони порядку“.

Leave a Comment