Важливо Волинь Новини

Чому у Луцьку “розліталися” літаки? ВІДЕО

Уже котрий день, а, точніше, вечір поспіль лучан хвилює питання: чому “розліталися” у небі літаки? Скільки триватиме це навчання, та, основне, як можна потрапити на борт та політати з пілотами.

.

“Агоуу банда!!! Є тут Генерали, Майори тд і тп., які причетні до навчань на нашому військовому аеродромі, можливо ви маєте якісь важелі впливу на тих пілотів, начальників, які всім тим керують. Літаю, шумлять, кардибалєти витворяють цілодобово, спати не дають. Я вже не можу слухати і дивитися на те все…. Коли знімав відео, ноги трусилися, серце в п‘ятки втікало, слюна текла, сплю і сниться вже….. Я теж хочу з Вами політати”. (Дмитро Вдовиченко)

Агоуу банда!!! Є тут Генерали, Майори тд і тп., які причетні до навчань на нашому військовому аеродромі, можливо ви маєте якісь важелі впливу на тих пілотів, начальників які всім тим керують. Літаю, шумлять, кардибалєти витворяють цілодобову, спати не дають. Я вже неможу слухати і дивитися на те все…. Відео моє. Коли знімав, ноги трусилися, серце в п‘ятки втікало, слюна текла, сплю і сниться вже….. Я теж хочу з Вами політати.)РЕПОСТ вітається(можливо достукаюси до військового аеродрому)).Всім буду вдячний.Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ»/Луцький Аероклуб «Крила Волині»Севастопольська БрТА ім. Покришкіна-fanpage

Gepostet von Дмитро Вдовиченко am Donnerstag, 13. Februar 2020

Leave a Comment