Важливо Новини

“Привезуть вже завтра, а де будуть тримати на карантині досі не знають!”: де перебуватимуть, можливо, заражені українці?

Літак українців, які перебувають в китайському місті Ухань вилетить у середу 12 лютого. Раніше цей рейс планували на сьогодні. Причини перенесення рейсу не повідомляють.

Після повернення, українці, які повернуться на батьківщину мають пройти двотижневий карантин. Це допоможе убезпечитись від можливого проникнення інфекції в Україну. Про це повідомив телеканал 1+1.

За попередніми даними, евакуацію українців із Уханя здійснять літаком компанії SkyUp. Команді рейсу видадуть костюми біологічного захисту.

Обмежувальні заходи застосують до всіх евакуйованих, незалежно від наявності симптомів коронавірусу. Біля трапу літака на людей чекатимуть автобуси, якими їх доправлять до місця карантину.

Де саме ізолювати евакуйованих, влада ще не визначилась. Наразі розглядають дві локації на Київщині.

Це не установи охорони здоров’я, це заклади санаторно-курортного типу. Після того, як вивчать можливість переобладнання цих закладів на тимчасову обсерваторію, визначать фінальнау локацію… Також є пропозиції з боку Міністерства оборони, вони також розглядаються. Це можлива третя локація“, – розповів Кузін

Leave a Comment