Важливо Волинь Новини

«Не відвідуйте Старий ринок, бо це небезпечно», – Пустовіт звернувся до лучан

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт зазначив, що Центральний ринок потрібно переносити і це рано, чи пізно станеться.

Про це він говорив під час оперативної наради Луцького міського голови.

«Все в цьому житті має початок і завершення. Колись була одна мода, вона минала. Це тимчасово розтягнулось на 30 років. Не може той бардак бути в центрі міста. Давайте не говорити, о це останній шматок хліба», – сказав Григорій Пустовіт.

Також секретар міськради пригадав, що в місті міняли місце дислокації навіть заводи та фабрики, тому і ринок не може знаходитися там, де є зараз. «Незважаючи на гнилі оселедці, гнилі помідори та огірки, костюми і взуття, які через місяць вигорали і розлазилися, люди до вас ходили і чим довше тягнуть з переїздом, більше людей переорієнтовуються на Варшавський, на Північний ринок. Ви втрачаєте покупців», – звернувся Пустовіт до підприємців. В.о. міського голови зазначив, що лучани теж мають право на гарне Старе місто.

«Хочу закликати лучан не ходити на Старий ринок. Ми не можемо гарантувати безпеку людей, бо ми бачили, що пишуть в чатах про викрутки і тому подібне», – сказав Пустовіт.

На завершення він додав, що надіється на розуміння зі сторони підприємців та добровільний переїзд.

Leave a Comment