Важливо Волинь Новини

“Купка базарників, як каже міська влада, – це приватні підприємці, без яких місто просто збанкрутує!”: пояснення волинського адвоката. ВІДЕО

Волинський адвокат Артур Мартіросян висловив власну думку стосовно конфлікту Центральний ринок – міська влада Луцька. З правової точки зору юрист пояснює та аргументує основні спірні моменти цієї ситуації.

Вирішив вперше зробити та викласти відео щодо ситуації на старому ринку в м. Луцьк. Прошу вибачити, що відео довге, можливо занадто емоційне, проте наболіло.

Саме відео можна розбити на декілька блоків, серед яких правові підстави знесення ринку, перевищення повноважень працівниками муніципальної варти та кримінальне провадження щодо директора муніципальної варти Ю. Сиротинської.

Прошу додивитись до кінця, навіть якщо десь не цікаво. З надією на мирне врегулювання конфліктної ситуації! Луцький ринок, це тест – ми правова держава чи ні!

Добрий день) вирішив вперше зробити та викласти відео щодо ситуації на старому ринку в м. Луцьк. Прошу вибачити, що відео довге, можливо занадто емоційне, проте наболіло. Саме відео можна розбити на декілька блоків, серед яких правові підстави знесення ринку, перевищення повноважень працівниками муніципальної варти та кримінальне провадження щодо директора муніципальної варти Ю. Сиротинської. Прошу додивитись до кінця, навіть якщо десь не цікаво. З надією на мирне врегулювання конфліктної ситуації! Луцький ринок, це тест – ми правова держава чи ні!

Gepostet von Arthur Martirosjan am Montag, 10. Februar 2020

Leave a Comment