Новини

П’яний водій на швидкості протаранив візок із немовлям. ВІДЕО 18+

Шокуючі кадки відзняв відеореєстратор сусідньої машини. На відео видно, як жінка з малюком починає рух «зеброю». Трапилося це в Енергодарі Запорізької області.

Один із водіїв зупиняється та пропускає пішоходів, але інше авто в крайній лівій смузі просто зносить візочок. Дитина – жива: тримісячне маля доправили в лікарню. Усю ніч хлопчик провів у реанімації. Сьогодні дитину перевезли до Запоріжжя, – йдеться на ТСН.

Медики кажуть, що хлопчик народився не те, що у сорочці, а просто – у бронежилеті. На жаль, у лікарні Енергодара навіть МРТ немає, тому дитину доправили у Запоріжжя реанімобілем, і після попереднього огляду нейрохірурги повідомили, що видимих ознак черепно-мозкової травми, якої так боялись медики, не виявили.

«Стан стабільний, госпіталізований у відділення загальної хірургії. Поки даних, для того, щоб активно втручатися хірургам, немає», – каже черговий хірург Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні Костянтин Марков.

Мама хлопчика каже, досі не може оговтатись від шоку. Згадує, коли вона підійшла до переходу, водій авто, що зупинилося показав їй, щоб вона переходила дорогу. Авто, яке буквально протаранило дитячий візок, летіло в крайній смузі. Водій був добряче підпитку.

«Він до мене підбіг, представився, але я одразу ж відчула, що від нього пахне алкоголем. Він сказав, що це я, що я, мовляв, шкодую, що так сталося, і рушив за нами у приймальне відділення. У мене немає мети посадити людину за ґрати, але мені б дуже хотілося, щоб ця людина не мала права сідати більше за кермо», – каже мама малюка.

У крові 39-річного винуватця ДТП зафіксували 1,8 проміле алкоголю – це  9-кратне перевищення норми. Чоловіка затримали, завтра йому обиратимуть запобіжний захід. Матір разом із дитиною поки що залишатимуться у Запоріжжі до завершення усіх необхідних обстежень.

Leave a Comment