Волинь Новини

В офіс луцьких муніципалів увірвались люди в поліцейській формі ВІДЕО

У приміщення Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, де сьогодні вночі розбили вікна, увірвались двоє осіб в поліцейській формі для того, аби вручити повістку про виклик на допит, – інформує ІА Волинські Новини. Свої ім’я та посади вони не назвали, а в кабінет потрапили, застосувавши силу до працівниці департаменту.

Інцидент трапився близько 17:40 в приміщенні департаменту. Чоловік та жінка в поліцейській формі зайшли в приміщення департаменту та запитали, де знаходиться Юлія Сиротинська. На що діловод повідомила гостям, що робочий день завершений. У відповідь чоловік сказав, що «нам треба директор».

«Чоловік підпер ногою двері, відштовхнув мене, сказав напарниці «включай камеру» і вони пішли в кабінет директора», – каже діловод. Дівчині стало зле, їй викликали швидку допомогу.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини очільниця департаменту Юлія Сиротинська розповіла, що невідомі в формі не представились, лише з декількох спроб на короткий час показали посвідчення та заховали їх, не дозволивши прочитати імена та посади.

«Принесли повістку на допит у якості свідка, після чого швидко втекли. Документ складений з численними помилками. Це повістка по справі, яку вчора програла поліція», – пояснює Юлія Сиротинська.

На місце події муніципали викликали слідчо-оперативну групу, проте за півтори години вона так і не прибула. На повторний дзвінок і вимогу прибути на місце події слідчо-оперативної групи поліцейський заявив, що «керівництво не вбачає в цьому необхідності».

1 коментар

Leave a Comment