Волинь Новини

Луцька міська рада звинуватила підприємців Центрального ринку в брехні

У Луцькій міській раді заявили, що підприємці Центрального ринку активно готуються до зустрічі з головою Волинської облдержадміністрації Юрієм Погуляйком, – повідомляє Волинь24.

Про це стало відомо у четвер, 6 лютого, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад розказав, що підприємці Центрального ринку збирають торговців з інших ринків Волинської області, аби зманіпулювати і показати голові Волинської облдержадміністрації Юрію Погуляйку, скільки людей залишаться без роботи.

«Вони збираються йти завтра до Юрія Погуляйка з підприємцями ринків навколишніх районів. Там і Ківерцівський, і Рожищенський тощо. Ми розуміємо, що це робиться для картинки. І в мене є підозра, що люди, які приходили до нас вчора – це не обов’язково підприємці Центрального ринку», – виступив Недопад.

Начальниця департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як розказала, що днями у ЦНАПі зареєстрували звернення, яке підписали 82 підприємці ринку на Глушець.

Так, 15% з підприємців, які підписали це звернення – не оформлені, ще 40% – не зареєстровані в місті Луцьку.

«Більша третина не зареєстрована в Луцьку, тобто не мають відношення до міста. Як можуть люди, які проживають в Рожищі, запевняти, що вони сплачують податки в Луцьку? Більше 15% не оформлені підприємцям, тобто 10 людей не мають підстав називатися підприємцями», – прокоментував секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.

Leave a Comment