Волинь Новини

Інспектори не винні, підприємці самі били одне одного: заява луцьких муніципалів

Після доби мовчання, під час якої не вщухали протести підприємців центрального ринку, луцькі муніципали нарешті заговорили, – повідомляє Bussines.

Офіційна заява Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради щодо нічного погрому на ринку, з’явилася на фейсбук-сторінці мунвартівців у четвер, 6 лютого. Текст повідомлення подаємо без змін.

«УВАГА!
ОФІЦІЙНА ЗАЯВА!

04 лютого 2020 року департаментом муніципальної варти проводився демонтаж у дозволений законом метод і спосіб згідно рішення Луцької міської ради «Про припинення права постійного користування комунальному підприємству «Луцькі ринки» земельною ділянкою» від 29.01.2020 № 69/1 на території Центрального ринку міста Луцька.

Офіційно повідомляємо, що всі залучені працівники департаменту були на вказаному заході у:
– форменому одязі;
– з наявними жетонами встановленого зразку;
– шевронами двох типів в залежності від приналежності інспектора до відділу;
– у шапках та бафах (шарф кругового пошиву) у зв’язку з погодними умовами.

Інформація ряду ЗМІ, активістів та деяких правоохоронців щодо перебування наших інспекторів без розпізнавальних знаків та у «балаклавах» не відповідає дійсності.

Окрім того, вчора 05 лютого, до департаменту звернулися громадяни (ФОПи з Центрального ринку), котрі надали докази (внутрішню переписку) того, що саме працівники ринку готувались до демонтажу з певним озброєнням, шукали балаклави, які в такий спосіб провокували бійки, нищили техніку та били один одного з метою створення резонансу подій (скрін переписки додаємо)», – ідеться в дописі.

Фото з допису муніципалів

Фото з допису муніципалів
Фото з допису муніципалів

Фото з допису муніципалів
Фото з допису муніципалів

Фото з допису муніципалів
Фото з допису муніципалів

Фото з допису муніципалів

Leave a Comment