Важливо Волинь Новини

Замість “Port City” – аеродром: Луцьк 40 років тому

Історик, генеалог та журналіст Тетяна Яцечко-Блаженко поділилась у мережі Фейсбук світлиною радянського Луцька. У публікації дівчина виставила чорно-білий знімок Romek Pawluk, на якому видно територію сучасного ТРЦ “Порт City” та гіпермаркету “Там Там”.

“Луцьк, 1980-ті. Там де літаки, зараз Там-Там та Порт City. Мій рідний район”, – написала історик.

Луцьк, 1980-ті. Там де літаки, зараз Там-Там та ПортCity. Мій рідний район. 🌆✈Фото від Romek Pawluk

Gepostet von Тетяна Яцечко-Блаженко am Montag, 3. Februar 2020

“Пані Тетяна, дякую вам за такі унікальні фото. Навчаючись, я проживала біля Там-Таму, багато розповідей чула що на цьому місці був аеродром. Але й уявити не могла, що це було так красиво”, – написала у коментарях під постом Оля Редькович.

Журналісти видання Волинь infa знайшли в мережі ще світлини, на яких ще не було популярного гіпермаркету, як будувався “Там Там”, згодом і ТРЦ “Порт City”.

Міст біля «Там-Таму»

Фото: Віктор Чухрай

Фото з мосту біля «Там-Таму», на якому видно частину 33-го кварталу. На лівій частині –  тільки-но збудований РАЦС, а на правій – найдовший будинок у світі.

Починаються підготовчі роботу до майбутнього Там-Таму
Підготовчі роботи до майбутнього Там-Таму (1998 рік)

“Плин часу іноді жорстока річ і може на цьому фото його дуже помітно. Місто ще тільки будується і цікаво простежити сьогодні як все змінилось…” – написав автор фото Віктор Чухрай у своїй публікації на сторінці у Фейсбук.

А так будували “Порт City”

Збудований “Там Там” без “Порт City”.
І, врешті, такий вже звичний “Порт City”.

Leave a Comment