Важливо Волинь Новини

Учнів та вчителів школи на Волині евакуювали від пожежі. Що трапилося?

У навчальних закладах Ківерцівського району позапланово перевірили виконання вимог пожежної безпеки. Також рятувальники провели навчально-тренувальні заняття з евакуації учнів та персоналу.

У школах сіл Сильне та Берестяне Цуманської селищної ради Ківерцівського району для вдосконалення навичок педагогічного колективу та учнів на випадок виникнення пожежі, відпрацювали план евакуації та послідовності їх дій.

За сигналом «Увага всім!» відбулася організована евакуація учасників заходу за схемами евакуації. Уже на подвір’ї школи відбулася перевірка евакуйованих учнів за списками.

Підбиваючи підсумки проведеної евакуації, рятувальники зазначили: діти покидали школу без паніки, організовано, а шляхи евакуації були вільними та відкритими.

Насамкінець співробітники ДСНС провели  інструктажі для учнів та педагогів щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті та в місцях масового скупчення людей.

Напередодні у зазначених навчальних закладах фахівці ДСНС провели позапланові перевірки додержання (виконання) вимог нормативно-правових актів та нормативних документів техногенної та пожежної безпеки на підставі доручення Прем’єр міністра України.

Leave a Comment