Важливо Волинь Новини

«Ми кидалися під грейдери, а вони їхали по нас», – підприємці про нічний погром на Центральному ринку

Сьогодні вночі два грейдери та десяток людей в балоклавах розпочали знесення Центрального ринку. Спочатку люди в балоклавах болгарками почали зрізати металеву огорожу, а потім два бульдозери поїхали по рядах ринку та людях.

«Я біг і просив той бульдозер зупинитися, але він їхав на мене, в мене двоє маленьких дітей, які могли залишитись без батька. В результаті все моє майно знищено, як жити далі, я не знаю», – розповідає підприємець Микола.

На підтвердження його слів інші підприємці кажуть, що бульдозери зносили все на своєму шляху, як результат знищила майна людей на кілька мільйонів гривень.

На місці події працюють працівники поліції та медики. Люди у відчаї і кажуть, що такого від місцевої влади вони не очікували.

Журналісти видання Волинь infa і далі стежитимуть за розвитком подій.

1 коментар

  • А що вони очікували??? Якщо попереджували, що потрібно переїхати на інше місце. На це дали не один місяць. Але люди це проігнорували, бо їм те місце не подобалось. Тепер бідкаються, що майно знищене. Так вас же попереджали, ну що за люди. Не може бути в історичному центрі європейскього міста ринок, як у десь Бангладеші.

Leave a Comment