Важливо Волинь Новини

“Треба брати шини і йти палити до міської ради!” – підприємці коментують події на Центральному ринку

Сьогодні вночі почали примусовий демонтаж “Старого базару”. На місці події “працювали” люди в балаклавах.

Підприємці Центрального ринку, контейнери яких вночі приїхали зносити бульдозером, налаштовані рішуче. Кажуть – підуть завтра до міської ради, аби боротися з такими “методами” переносу ринку.

Приїхав бульдозер, набігли якісь невідомі люди в масках з болгаркою, побігла різати паркан. Ми викликали поліцію, пожежників, вони нічого не робили! За що ми платимо податки? Нам не треба такої поліції, яка нас не захищає! – коментують підприємці.

На місце події прибув також начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига, начальник Луцького міського відділку Олег Кічук та губернатор Волині Юрій Погуляйко. 

Власники торгових контейнерів обурені такою поведінкою влади та поліція, тож обіцяють, що завтра будуть чекати на керівництво міста під луцькрадою.

Я плачу податки, в мене двоє дітей. Чим я їх маю годувати? Вже є потерпілі! Немає рішення і дозволу на демонтаж! Бульдозер їхав прямо на мене, я махав, щоб водій зупинився, але він не реагував. Він тричі відкинув контейнер, а поліція навіть не реагувала. Треба брати шини і йти палити до міської ради!


Gepostet von Настасья Кушнарьова am Dienstag, 4. Februar 2020

 

Leave a Comment