Волинь Новини

На Волині військовослужбовця оштрафували за “п’яну їзду” на 20 тисяч гривень

Іваничівський районний суд призначив чоловіку штраф та позбавив водійського посвідчення на три роки за повторне протягом року керування автомобілем у стані сп’яніння. Про це пише БУГ.

Будучи притягнутим постановою судді до адміністративної відповідальності за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, чоловік повторно протягом року вчинив аналогічне правопорушення, – йдеться в постанові суду від 24-го січня.

21-го листопада 2019 року на розгляд до Іваничівського районного суду надійшов адміністративний матеріал про притягнення до адміністративної відповідальності солдата строкової служби за вчинення ним правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 130 КУпАП.

Так, 2-го листопада 2019 року о 17:40 водій керував автомобілем Seat Marbella в селищі Іваничі по вулиці Незалежності, перебуваючи напідпитку, чим порушив п 2.9 а ПДР.

Поліцейським СРПП Іваничівського відділу поліції складено протокол. Факт алкогольного сп’яніння зафіксовано в КНП «Іваничівська ЦРЛ» оглядом лікаря.

До матеріалів справи також долучено копію постанови про керування особою без посвідчення водія.

В судове засідання чоловік на визначені дати двічі не з’явився. Суд визнав винним його та наклав стягнення у виді штрафу в розмірі однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 20 400 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки.

Leave a Comment