Новини

Від Богдана пішла дівчина

Андрій Богдан розлучився зі своєю дівчиною Анастасією Слічна. Через що у глави Офісу була депресія.

“Він був у якійсь апатії, працював абияк, йшов з Офісу в години два-три дні. Виглядав дуже сумним. Став уникати відвідування публічних заходів”, – сказав нам один з його знайомих.

Такий настрій глави ОП багато хто пояснював політичними проблемами. Мовляв, не склалися у Андрія відносини з Володимиром Зеленським та його оточенням. І навіть говорили про швидку відставку Богдана.

У той же час, у поганого настрою керівника Офісу президента могло бути і зовсім не політичне пояснення. Адже саме в цей час він розлучився зі своєю дівчиною – співвласницею бренду купальників і нижньої білизни La Marе Анастасією Слічною, передає “Depo.ua”.

Джерела з близького оточення глави ОП, кажуть, що “Анастасія поїхала з його будинку в Конча-Заспі. Їхні стосунки на паузі. Через це Андрій деякий час був у пригніченому стані. Але зараз вже відійшов і знову включився в роботу”.

Разом Анастасія та Андрій провели зимові канікули за кордоном.

А ось після повернення до Києва, в середині січня у Богдана і Слічної почалася криза у відносинах. Вони роз’їхалися.

Незабаром, Настя сама полетіла на вихідні у Рим (Італія), а Андрій через кілька днів засвітився у відрядженні в Одесі.

“Так, все не так гладко. Ніхто ж нікого не приховував, за рік вони багато де разом побували. Свята, компанія, спільні фото. Це в якійсь мірі зобов’язує. Може, звичайно, помиряться. Але зараз живуть окремо”, – говорить наше джерело і додає, що пара планує “залишитися друзями”.

Leave a Comment