Важливо Волинь Новини

«Якісне» фарбування волосся у Луцьку вартістю тисяча шістсот гривень

До журналістів «Волиньіnfa» звернулася лучанка Вікторія Лесик. Жінка розповіла про делікатну ситуацію, яка трапилася з її донькою. Тривалий час пані Вікторія мовчала, але тепер рішуче вирішила, що винні мусять бути покарані і відшкодувати доньці матеріальну та моральну шкоду.
Адже дівчина, пофарбувавши волосся, отримала згодом незрозумілі сліди жовтого відтінку на волоссі. До того, раніше жодних подібних алергічних реакцій на фарбу  у цій перукарні не виникало. До слова, послуга «балаяж» фарбування волосся  в одній із місцевих перукарень, яка була надана 25 грудня, вартувала доньці тисяча шістсот гривень.

Коли споживачі повідомили про неприємну ситуацію, яка виникла, представники перукарні поводилися ганебно та слухати про подібне не бажали. Окрім цього, фарбування порівняли з «борщем», акцентуючи на тому  що, у кожної  хазяйки, як і в кожної майстрині  робота виконується по-різному. Також, адміністрація потерпілим клієнтам зазначила , що проблема може виникнути в результаті користування неякісного шампуню, але шампунь був придбаний саме у цьому салоні за порадою «фахівчині».  До слова, засіб для волосся, запропонований  у салоні коштував понад чотириста гривень. Також з вуст «професіоналів» було додано, що подібну процедуру «балаяж» необхідно виконувати кожні 3 тижні, а це означає  щоразу витрачати по тисяча шістсот гривень. Проте Владислава має не таке довге волосся, процедура якого вартує саме ця чимала сума.

Відповідно, ані повторного якісного фарбування,  ані будь – якої матеріальної  чи моральної  допомоги не було надано.

Минув час, але про компенсацію від салону й не чути. Працівники наполягають на якості продукції і не визнають своєї провини. Отож, робити будь – які кроки назустріч ніхто не збирається,  і пані Вікторія разом зі своєю донькою Владиславою залишаються сам-на-сам з цим інцидентом.

Єдине, що прагне пані Вікторія,- відшукати людей, які теж мали подібну проблему, і тоді усі разом могли би боротися з недобросовісними виробниками та працівниками, які надають перукарські послуги й відновити справедливість.

Редакція видання Волинь infa може не поділяти думку автора та готова опублікувати пояснення й іншої сторони конфлікту.

Leave a Comment