Новини

Риба вискочила з води і наскрізь пронизала шию рибалки. ФОТО 18+

Сумно закінчилася морська рибалка для 16-річного жителя села на півдні Індонезії Мухаммада Ідула З води несподівано вискочив сарган, якого також називають рибою-голкою.

Він наскрізь пронизав своїми гострими щелепами шию рибалки і задню частину черепа. Хлопець випав за борт човна і зумів допливти до берега з рибою, що застрягла в його шиї. Як повідомляє видання Metro, Мухаммада доставили в найближчу лікарню міста Баубау, але тутешні фахівці не взялися його оперувати.

Тоді потерпілого переправили в госпіталь міста Макасар – столиці провінції Південне Сулавесі. Там протягом ризикованої операції, що тривала дві години, рибу нарешті витягли. Лікарі вважають, що підліток вижив дивом. Ідул в стабільному стані, але все ще залишається під наглядом лікарів. Вони хочуть переконатися, що в рану не потрапила інфекція. Саргани відомі тим, що можуть на великій швидкості вистрибувати з води. Відомі щонайменше два інциденти зі смертельним результатом, коли ці риби атакували людей. Одному з потерпілих, десятирічному хлопчикові, рибалили з батьком в 1977 році на Гаваях, щелепи саргана прокололи очі.

Leave a Comment