Важливо Волинь Новини

Повернення колишнього гравця та вчорашні суперники: луцька “Волинь” представила новачків. ФОТО

У футбольному клубі “Волинь” представили перших новачків у 2020 році.

Трійкою гравців, які підсилять “хрестоносців” стали Віталій Приндета, Станіслав Куліш і Ярослав Конкольняк.

Найвідомішим для волинської публіки є Віталій Приндета, який свого часу захищав кольори “Волині”. Останнім клубом уродженця Дубна була чернігівська “Десна”. Також він грав за російський СКА “Хабаровськ”, грецькі “Платінас” і “Ламію”.

Станіслав Куліш теж відомий для волинян, але вже як грізний суперник. У минулому він був гравцем «Дніпра-1», який був одним із конкурентів «Волині» по Першій лізі. Свого часу саме Станіслав Куліш «громив» «хрестоносців» у складі «Олександрії». 25 лютого 2016 року він поклав у ворота лучан 4 голи. Тоді «Волинь» програла з рахунком 6:0.

Ярослав Конкольняк теж ще восени грав проти “Волині” у складі івано-франківського “Прикарпаття”.

Спортивний директор “хрестоносців” Валентин Кошельник під час представлення зазначив, що всі новачки – хороші гравці, достойні рівня УПЛ.

Віталій Приндета зазначив, що йому приємно повернутися до рідного клубу, за який грав багато років.

“Ми тут для того, щоб підсилити гру клубу, тому будемо старатися це виконати. Будемо робити все для того, щоб менше пропускати, більше забивати і завоювати путівку до вищого дивізіону”, – зазначив Приндета.

Колега Віталія Ярослав Конкольняк зазначив, що варіант з переходом у “Волинь” виникав набагато раніше, але влітку через певні обставини трансфер не відбувся.

“Мене підкупило те, що мною зацікавлений тренер, тому я навіть не роздумував щодо переходу”, – сказав колишній гравець “Прикарпаття”.

Він додав, що в нього не виникло жодних проблем з адаптацією та налагодженням стосунків з командою, адже у цьому Конкольняку допомагає його земляк Ростислав Волошинович.

Підтримує бойовий настрій колег і Станіслав Куліш. Він підтвердив слова Ярослава Конкольняка про дружню атмосферу в стані “Волині” і запевнив, що має бойовий настрій перед початком другого кола чемпіонату.

Нагадаємо, що луцька “Волинь” пішла на зимові канікули з 38-ма очками у активі, посідаючи 2 місце. Більше очок вдалося заробити тільки львівському “Руху” – 39. Ще 4 команди – “Інгулець”, “Оболонь-Бровар”, “Минай” і “Агробізнес” мають у скарбничці по 37 очок, а харківський “Металіст 1925” заробив 36 очок. Відтак, друге коло обіцяє бути цікавим та напруженим, оскільки ніхто з цих 7 колективів не збирається відмовлятися від своїх прем`єр-лігових амбіцій.  

«Радий приєднатися до команди і буду старатися допомогти їй досягти результату», – зазначив Станіслав Куліш.

На його думку, суперництво, яке було минулого сезону між ним і кращим гравцем «Волині» Денисом Кожановим за звання найкращого бомбардира, нікуди не зникне, а навпаки – посилиться.

«Головне, щоб забивали. І він, і я, і чим більше, тим краще. Можемо змагатися навіть будучи в складі однієї команди», – підсумував новачок.

 

Leave a Comment