Важливо Волинь Новини

Собачці, над якою жорстоко познущались у лісі, терміново шукають родину

Більше місяця тому на Волині трапилась жахлива ситуація, у якій нелюди вивезли собаку з цуценятами у ліс, поблизу села Струмівка. Маму прив’язали до дерева сталевим тросом, а її пухнастих малят закопали у землю живцем.

“Собаку прив’язали сталевим тросом до дерева так, що та могла стояти тільки на задніх лапах. Жіночка боялася підходити, собака вила та скавчала, але вона наважилися. Коли підійшла, то побачила трос і пішла по допомогу. Люди взяли кусачки і визволили собаку. До щенят, заритих в ямі та у зав’язаному мішку, на наступний день привела собака. Вона просто не відходила від ями. Так їх і знайшли”, – про це написала пост у Фесбуці Ніна Абрам. 

На щастя, про цю сумну історію із приреченими на жахливу смерть чотирилапими почули чимало волинян, тож усі цуценята знайшли свої нові домівки. Але тепер залишилось знайти люблячу родину для їхньої мами. Волонтерка Тетяна, яка опікувалась собачим сімейством, каже – собачці повертатись назад у Струмівку не можна ні в якому разі.

У ліс їй повертатись не можна категорично! Після того, як приютили цуценят, вона дуже сумувала, бо ж лишилась сама, відмовлялася від їжі. Найгірше те, що її почали гнати місцеві собаки, адже вона для них чужа, а сховатись їй ніде. Через це одна із місцевих, пані Лариса, дві ночі тримала собачку у своєму дворі. Бідолашна пухнаста дівчинка через пережитий стрес та проблеми із місцевою зграєю псів постійно вила та скавчала.

Жінка розповідає, що собака дуже добра та довіряє людям, навіть попри те, що з нею зробили.

Вона дуже ласкава і привітна. Коли ми везли її в “Ласку” – вона сама пішла в машину, її не треба було відловлювати навіть. Дівчинка молода, грайлива. Не реагує на курей, не проявляє агресії. Вона просто чудова і дуже потребує люблячої родини!

На разі собаку відвезли до КП “Ласка” для подальшої стерилізації та вакцинації.

Усіх небайдужих, хто давно мріяв про нового друга, просять відгукнутися та прихистити тварину. Адже якщо через тиждень їй не знайдуть домівку, собаку доведеться відпустити назад на вулицю, де її знову будуть “ганяти”, кусати та відбирати їжу місцеві пси.

Відгукніться, добрі люди! Прихистіть! Тим більше, що вона вже має придане –  велику гарну буду (велика вдячність тому, хто подарував їй цю хатинку), – закликає Тетяна.

Продовження історії собаці з дітками викинутих в лісі біля Струмівки приречених на жахливу смерть.Нажаль домівка для…

Gepostet von Тетяна Михайленко am Samstag, 25. Januar 2020

 

Leave a Comment