Важливо Волинь Новини

Луцькі коміки боротимуться за участь в новому сезоні «Ліги Сміху». ФОТО

Відомі у Луцьку ведучі та коміки команди «Open Space LNTU» Василь Лотошинський, Владислав Літкович та Сергій Сидорук відправилися в Одесу на фестиваль «Ліги Сміху 2020», де жартуватимуть аби потрапити в телесезон гумористичного шоу.

Зазвичай на фестиваль приїздить більше двох сотень команд, тож боротьба обіцяє бути запеклою, – пише “Конкурент”.

Фестиваль триватиме 9 днів. У перший день, 25 січня,  відбулося жеребкування, а згодом стартує 1 тур фестивалю. Після відбору команд, які потрапили в 2 тур, розпочнуться репетиції команд до галаконцерту. В останній день фестивалю, 2 лютого, в Театрі музичної комедії Одеси відбудеться телевізійна зйомка нового шостого сезону «Ліги сміху», де журі обиратиме зіркові команди, які жартуватимуть для всієї України на телеканалі 1+1.

Команда «Open Space» вже вдруге бере участь у фестивалі в Одесі. Однак, цього разу вони змінили склад, в якому постануть перед суддями.

Нагадаємо, що «Open Space» брали участь у студентській «Лізі сміху Волинь», завдяки чому отримали чимало схвальних відгуків та заручилися підтримкою поціновувачів відбірного волинського гумору. Однак, у фіналі поступилися рівненській команді «Аби хто».

Leave a Comment