Волинь Новини

На посадовців Волинської ОДА відкрили кримінал

Двох посадовців Волинської ОДА підозрюють в пособництві в заволодінні підприємством майже 320 тисяч гривень бюджетних коштів, – повідомляє Волинь Post.

Зазначають, що посадовці “заплющили очі” на те, що підприємство, виконуючи договір підряду щодо проведення капітального ремонту автомобільної дороги у Турійському районі, виконало не всі роботи, й підписали необхідні документи, аби виконавець отримав плату за повний обсяг робіт, – інформує пресслужба прокуратури області.

Таким чином підприємству перерахували майже 320 тисяч гривень за роботи, яких воно не виконало.

Нині обом працівникам обласної державної адміністрації повідомили про підозру у пособництві у заволодінні чужим майном у великих розмірах, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 191 КК України).

У ході досудового розслідування буде також проведена перевірка повноти виконання усіх умов договору підряду, сума якого складає понад 14 млн. грн.

1 коментар

  • Вже декілька років ставлю питання прокуратурі Волині на рахунок освітлення доріг районного, міжобласного, та загальнодержавного значення. А саме “самопальних”, несертифікованих електроопор, та китайських діодних світильників, з яскравістю та діаграмою направленості, що не відповідає нормам, заборонена до використання та придбана і введена в експлуатацію за космічні кошти з 100% корупцією!!! Вірю що прокуратура це питання вивчила і “видоїла” всіх, хто причетний. Тепер моє бажання, щоб за гратами і ті і інші провели частину свого життя!!!

Leave a Comment