Волинь Новини

На Волині припинено роботу 12 нелегальних заправок

Роботу 12-ти об’єктів незаконної реалізації пального припинено за результатами перевірок, проведених з початку січня 2020-го року обласною робочою групи з ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами.

5 нелегальних АЗС виявлено у м.Луцьк, решта – у с.Зимне Володимир-Волинського, с.Низкиничі Іваничівського, с.Вишнів Любомльського, с.Тур та с.Дубечне Ратнівського районів, а також у містах Любомль та Горохів.

Нагадаємо, що нещодавно Прем’єр-міністр України дав доручення до 9 січня ліквідувати проблему нелегальної діяльності АЗС.

Так, за результатами проведеної роботи станом на 9 січня 2020-го року припинено роботу 12-ти об’єктів незаконної торгівлі та реалізації паливно-мастильних матеріалів.

Для цього в області розпорядженням голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка створена робоча група, яка здійснила вже понад 100 перевірок об’єктів торгівлі паливно-мастильними матеріалами.

Слід зауважити, що згідно розпорядження Кабінету Міністрів України ця робота продовжуватиметься і після 9-го січня. Зокрема, облдержадміністрація після 9-го січня 2020-го року щотижня інформуватиме Кабмін про результати діяльності робочої групи.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Leave a Comment