Волинь Новини

Пацієнтка з пересадженою ниркою подякувала ковельським лікарям за врятоване життя

34-річна Тетяна Рудаєва із Володимира-Волинського, якій нещодавно пересадили нирку у ковельській лікарні, висловила вдячність від імені усієї родини за врятоване життя. Про це вона написала на сторінці Ковельського МТМО у Фейсбук.

Донором Тетяни стала 64-річна жінка, яка померла від інсульту. Родичі померлої дали згоду на донорство.

– Хочу щиро подякувати усьому керівництву та персоналу Ковельського МТМО. 16.12.2019 року мені здійснили трансплантацію нирки від померлого донора. Завдяки професіоналізму всього колективу, операція, яка тривала три з половиною години, пройшла успішно. Мені було дуже приємним відношення персоналу в післяопераційний реабілітаційний період. Завдяки їхній підтримці, доброті, чуйності мені було набагато легше відновлювати свої сили і повертатися до повноцінного життя.

Від щирого серця хочу подякувати головному лікарю Самчуку Олегу Олеговичу, за те, що Він розпочав таку нелегку, але дуже потрібну для багатьох людей справу – трансплантацію органів. А головне, що зробив це Він у звичайній районній лікарні, що збільшує можливість таких простих людей як я, розпочати нове життя.
Також хочу подякувати всім лікарям, медичним сестрам, молодшому медичному персоналу, всім, хто безпосередньо брав участь у непростому шляху до мого одужання.

Дуже вдячна заступнику головного лікаря по хірургічній роботі Голику Юліану Івановичу, завідуючій відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії Приходько Тетяні Василівні, завідуючому відділенням трансплантології Овечко Максиму Євгенійовичу, завідуючому відділенням аніографії та ендоваскулярної хірургії Голубу Олександру Миколайовичу, лікарю-трансплантологу Малику Андрію Івановичу, лікарю-анестазіологу Гуска Андрію Богдановичу, трансплант-координатору Каленікову Михайлу Ігоровичу, завідуючому відділення функціональної діагностики Іванюку Степану Петровичу.

Дякую всім, за Вашу нелегку працю та високий професіоналізм. Низький Вам уклін. Бажаю всім міцного здоров’я, успіхів у Вашій справі. Вітаю Всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим. Нехай Бог оберігає Вас та Ваші родини, – написала Тетяна Рудаєва.

Leave a Comment