Волинь Новини

Денис Кожанов – кращий гравець «Волині» 2019 року. ВІДЕО

За підсумками голосування, що проводилося на офіційному сайті, а також сторінках «Волині» у соцмережах, уболівальники знову обрали 29-го номера «Хрестоносців» найкращим гравцем команди.

Як і 2018-го року, йому дісталась понад половина голосів футбольних виборців, а другу та третю сходинки в голосуванні знову посіли наш іранський легіонер Сіаваш Хагназарі та капітан «Волині» Сергій Сімінін,– йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

Таким чином, Денис продовжив збирати численні індивідуальні нагороди. Так, у сезоні 2018-2019 саме Кожанов ставав весняним MVP та найкращим гравцем усього сезону в Першій лізі за версією ПФЛ та «Спорт Арени». Наприкінці року до цього додалися й звання найкращого гравця жовтня за версією порталу «UA-Football» та найкращого гравця першої частини сезону за версією сайту «FootBoom». Мабуть, варто згадувати, скільки разів лідер «Волині» був героєм турів Першої ліги та учасником символічних збірних туру (таке трапляється фактично через тур).

Звісно ж, поваги заслуговує уся команда, однак Кожанов є справжнім стержнем волинських футбольних успіхів. Досвідчений атакувальний півзахисник 2019-го року забив солідні 19 голів (а з урахуванням голу «Карпатам» у анульованому результаті стикових ігор – усі двадцять) та віддав вісім асистів, а якщо рахувати зароблені пенальті та передгольові передачі – важливість Дениса для найбільш забивної команди Першої ліги неможливо переоцінити.

«Тож вітаємо з другим поспіль званням найкращого гравця нашої команди, та бажаємо Денису Кожанову повторити успіх та стати найкращим і в Першій лізі»,– йдеться в повідомленні.

Leave a Comment