Волинь Новини

Волинянина підозрюють у жорстокому вбивстві двох дівчат

У Подільському районі Києва місцева жителька виявила два трупи у квартирі, яку здавала орендарям на Новий рік. У жорстокому вбивстві підозрюють волинянина та його 19-річну співжительку. Нещодавно в мережі з’явилися їх фотороботи.

Як повідомляє OBOZREVATEL, інцидент трапився в суботу, 4 січня, за адресою вулиця Кирилівська, 127

Тіла господиня оселі знайшла на балконі у шафі. Уточнюється, що загиблими виявилися дві дівчини, одна з них – неповнолітня. Їхні трупи були зв’язані скотчем.

За даними Київ Оперативний, за вчинення злочину розшукуються двоє підозрюваних. Це Ксьондзик Сергій Дмитрович, 1985 року. Він народився у селі Любитів Ковельського району Волинської області. Другий співучасник вбивства – Бершацька Єлизавета Василівна, 2000 року народження. Вона родом із села Липняжки, Добровеличківського району Кіровоградської області.

Мешканці мали здати житло 4 січня, і коли господиня зайшла у квартиру, то побачила на балконі у шафі два трупи, що лежали один на одному. На тілі обох виявили ознаки насильницької смерті – десятки колото-різаних ран. Що трапилося у квартирі в період її останньої здачі, встановлюють правоохоронці. Також є інформація, що 3 січня орендар надіслав жінці смс і повідомив, що вони з’їдуть раніше.

Пізніше з’ясувалося, що вбиті дівчата значилися у розшуку як зниклі безвісти ще з 2 січня. З’явилися також моторошні фото їхніх тіл.

Leave a Comment