Важливо Волинь Новини

У Волинській дитячій обласній лікарні пройшла благодійна акція. ФОТО

У Волинській дитячій обласній лікарні пройшла благодійна акція «З добрими справами у Новий рік». Про це йдеться на офіційній сторінці медичного закладу у мережі Facebook.

На заклик благодійного фонду «СТОПРАК» для створення комфортних умов діткам педіатричного відділення № 3 з онкогематологічним центром ВОДКЛ відгукнулась засновник ТОВ «Благомед» Світлана Мікуліч та подарувала у відділення 2 нових дивани.

Учні Рованцівської школи в рамках акції «Твори добро» провели благодійний ярмарок. Із загальної суми зібраних коштів виділили 17000 гривень для педіатричного відділення № 3 з онкогематологічним центром обласної дитячої клінічної лікарні та 3000 гривень додав Ігор Байдоха, який допоміг із виготовленням меблів. Нові дивани вже у відділенні.

До облаштування відділення новими шафами долучилось ТзОВ «Авангард Дистрибуція».

«ПриватБанк» в рамках Благодійної акції «Звичайне диво» 1 січня 2020 року для діток, які за станом здоров’я змушені зустрічати Новий рік у обласній дитячій клінічній лікарні, створили яскраве свято. Дід Мороз та Снігурка, аніматори вітали малечу та роздавали подарунки. Пацієнти були приємно здивовані та вдячні.

Інтернет-видання Волинь infa щиро дякує усім, хто долучився до благодійної акції та підтримав діток у важкий для них життєвий період.

Читайте наші новини у мережі Facebook

 

Leave a Comment