Важливо Новини

Новий 2020 рік: що вдягнути, що приготувати, що подарувати. ВІДЕО

Новий 2020 рік Новий 2020 рік настане зовсім скоро. І при його наближенні багато людей цікавляться, як правильно зустріти рік Щура, які вибрати кольори, вбрання, аксесуари, декор та подарунки, щоб весь наступний рік пройшов вдало і щасливо. Адже недаремно існує загальновідома прикмета: як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш.

Найбільше пощастить у 2020 році – це Кроликам, Бикам і Драконам, вірним друзям Щура. Також успіх чекає тих, хто народився у рік Мавпи, Змії, Собаки та Свині, – пише УНІАН.

Як зустріти рік Щура – 2020

Цілеспрямований, мудрий та хитрий Щур починає новий 12-річний цикл китайського календаря. У 2020 році головними кольорами стануть білий і металевий, а це одночасно і чистота, і сила. Щур – тварина сімейна, тому відзначати 2020 рік краще у колі сім’ї. Вас повинна оточувати домашня атмосфера і обов’язково – тепло. На стіл постеліть білу скатертину, розкладіть серветки та додайте сріблясті аксесуари. Ялинку і кімнати в будинку прикрашайте білою та сріблястою мішурою, сніжинками, зірочками.

Новорічний декор з елементами металу забезпечить вам потужну підтримку протягом усього 2020 року. У східній філософії ця стихія символізує наполегливість, рішучість, непохитну завзятість.

<iframe width=”720″ height=”576″ src=”//1plus1.video/video/embed/pRZnlJkC” frameborder=”0″ allowfullscreen allow=”autoplay; fullscreen”></iframe>

Що приготувати на Новий рік

Стіл – найголовніший елемент свята Щура. Ці тваринки люблять смачно поїсти, тому меню на вечір має бути багатим та різноманітним. У ньому мають бути страви з м’яса й риби, салати, овочі й фрукти та обов’язково різні сири. У чому зустрічати Новий рік Для року Білого Щура найкраще пасує світле вбрання з яскравими вкрапленнями. Стихія року – Метал, тому варто звернути увагу на прикраси зі срібла, золота та платини. Важливо, щоб в рік Щура ваше вбрання було нове – придбайте хай і недорогу, проте нову сукню.

Що дарувати на Новий рік

Головне правило для подарунків в рік Щура – вони повинні бути корисними та потрібними. А от подарунки “для галочки” зовсім не підійдуть. Як повідомляв УНІАН, раніше Кабінет міністрів України прийняв рішення про перенесення робочих днів у 2020 році. Так, вирішили перенести в 2020 році робочий день з понеділка, 6 січня, на суботу, 11 січня.

Leave a Comment