Волинь Новини

У двох волинських селах облаштували нові екозупинки. ФОТО

На Маневиччині лісівники подарували жителям двох сіл екозупинки громадського транспорту.

Про це йдеться на сторінці ДП Маневицьке лісове господарство.

Йдеться про села Лісове та селі Костюхнівка Маневицького району. Лісівники ДП «Маневицьке лісове господарство» встановили дві просторих дерев’яних екозупинки. Працівники Вовчецького лісництва встановили автобусну зупинку в селі Лісове (Маневицький район). Простора дерев’яна екозупинка виготовлена із блокхаусу та своїм естетичним виглядом стала окрасою села.

Лісівники ж Куклинського лісництва встановили автобусну зупинку в селі Костюхнівка – зупинка виготовлена із брусу деревного масиву. Встановлена на місці очікування транспортного засобу.

«Жителям просто необхідні автобусні зупинки, адже місце очікування транспортних засобів зазвичай багатолюдне, тож селяни в різні погодні умови мають можливість з комфортом очікувати маршрутний автобус» – коментує лісничий Куклинського лісництва Сергій Секида.

Для лісового господарства це не перший приклад співпраці з громадами, ми всіма можливими силами намагаємося стати підтримкою та опорою, надіємось, що пересічні громадяни перебуваючи в автобусній зупинці не будуть забувати про елементарні людські якості, такі як совість і повага, а для лісівників найкращою віддякою буду бережне ставлення до їх праці.Світлина від ДП Маневицьке лісове господарство.Світлина від ДП Маневицьке лісове господарство.Світлина від ДП Маневицьке лісове господарство.Світлина від ДП Маневицьке лісове господарство.

Leave a Comment