Важливо Новини

Ці гроші вже не наші: що думають депутати про нерівномірне розподілення між мажоритарниками 2 млрд гривень

Ведуча та журналістка “Прямого” Даша Счастлива запитала народних депутатів про нерівномірне розподілення поміж нардепами-мажоритарниками двох мільярдів гривень.

“Я спілкувалася з бюджетним комітетом Верховної Ради. В бюджеті на 2020 рік закладено 202 мільярди гривень. Але вони на сьогодні не розділені. Їх розділять, напевно, вже після нового року”, – сказала позафракційний депутат від партії “Слуга народу” Анна Скороход.

“Історія повторюється та, яка була восени. Коли деякі депутати з бюджетного комітету розподілили на свої округи сотні мільйонів, а деякі депутати на свої округи взагалі нічого не отримали. І мова йде навіть не про те, щоб якісь додаткові спортивні майданчики зробити або ще щось, додаткові якісь плюси на округ. А мова йде про, припустимо, ненакритих дахах”, – зазначив позафракційний депутат від партій “Слуга народу” Антон Поляков.

“Я хочу вірити, що це фейк. Але якщо ні, то “руководящие должности” роблять так, щоб вони та їх округи отримували більше. Це несправедливо”, – наголосив нардеп від “Слуги народу” Кирило Нестеренко.

“Я розумію, що розраховувати на соцекономпакет як мажоритарник я не можу, тому що я не представляю монобольшість, – сказав мажоритарник Муса Магомедов.

Він також сказав журналістці, що не цікавиться скільки грошей він отримує на своїй посаді.

“Навіщо рахувати чужі гроші? Ці гроші вже їх (партії монобільшості – ред). Вони їх вже порахували”, – констатував нардеп.

Читайте наші новини у мережі Facebook   

Leave a Comment