Новини

Історії мужніх: важкопоранений на Донбасі офіцер ЗСУ повернувся на службу

Мужній та незламний старший лейтенант Роман Гаврильчак повернувся на службу у 24-й ОМБр імені короля Данила, – пише видання Sprotyv.info

Молодий офіцер був важко поранений на російсько-українській війні на Донбасі. Завдяки партнерам України, Роман пройшов лікування у США.

«Його шлях та приклад став частиною героїчної історії 24 ОМБр імені короля Данила й водночас цинізну та підступності російської збройної агресії проти України. Свої бойові поранення лікував у США за підтримки союзників та партнерів», — написали на сторінці Генштабу ЗСУ у Фейсбук.

Зараз старший лейтенант Роман Гаврильчак наважився на ще один крок першопрохідця. Він знову на службі — обіймає посаду начальника клубу Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

 «Колись старший лейтенант Роман Гаврильчак починав на полігоні, сюди й повернувся всупереч всьому та ламаючи стереотипи. Так звик жити — послуговуючись принципом «роби як я», — написали у повідомленні.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment