Новини

Рятувальники проводять рейди по домівках волинян

Волинські рятувальники знову і знову нагадують про правила пожежної безпеки та використання приладів опалення. Сьогодні ж провели навчання у селах Новорудської сільської ради Маневицького району.

Загалом, за сприяння працівників ДСНС у приміщенні сільської ради оновили куточок з БЖД, надали допомогу у вигляді друкованої продукції для розповсюдження та продовжують навчати населення правилам пожежної безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Стан доріг і тротуарів у Луцьку такий, що нові правила нам не знадобляться»: інвалід-візочник про зміни до ПДР

Рятівники завітали і до помешкань багатодітних сімей, одиноких людей похилого віку. Спілкувалися з жителями сіл, перевіряли стан печей та пічного опалення, оглядали електроприлади та давали поради по безпечному їх використанню. А щоб господарі не забували правила пожежної безпеки в побуті їм було роздано тематичні листівки з ППБ у побуті.

Порушення правил пожежної безпеки у житлових будинках, де побували під час дворових обходів рятувальники, винесені на розгляд керівництва сільської ради.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment