Новини

Відомий український шеф-кухар показав своє бачення новорічного столу

Євген Клопотенко спростив завдання українським господиням та склав авторське новорічне меню на основі традиційних страв.

“Я склав для вас новорічне меню. Тобто вам не треба обирати закуски, салати, основні страви, десерти та напої. Я зробив все за вас. По-друге, таких меню аж 4 варіанти. На будь-який ваш смак, шановне панство. Просто берете те, що вашому серденьку миліше. По-третє, я врахував, що дехто з вас, як не крути, любить традиційні новорічні страви. Я це прийняв та прокачав олів‘єшечку і все інше з цієї опери. Обов’язкова умова: майонез приготуємо самостійно.

✔️На закуску буде запечена картопелька. Ви її поріжете на половинки, поставите у духовку. Потім дістанете м‘якоть та змішаєте її з дрібно нарізаним оселедцем. Оселедця ви, до речі, замаринуєте самі. Як саме – я розповім. Так смачніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Стан доріг і тротуарів у Луцьку такий, що нові правила нам не знадобляться»: інвалід-візочник про зміни до ПДР

✔️Закуска №2 – фаршировані яйця. З беконом, домашнім майонезом, куркумою та кисленькими солоними огірками для балансу смаків.

✔️Салатів теж буде два різних. Перший – з язиком, хроном та оливками. Другий – олів‘є. В олів‘є ви додасте запечені печериці, і це змінить світ. Офігезна структура та насичений смак.

✔️Основна страва – взагалі кайф. Запечена курочка. Вам може здатися, що це занадто просто, але курочка буде фарширована. Кукурудзою, печерицями та курагою. Божественна комбінація. А на гарнір буде просочена вершковим маслом картопля з гливами та розмарином.

✔️Десерт легесенький. Йогуртове желе з фруктами. Втілення ніжності, насолоди та любові.

✔️З напоїв ви зможете приготувати або морс з апельсиновою цедрою, або коктейль з ігристого вина та грейпфрутового соку, або все разом”.

 

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment