Важливо Волинь Новини

Прийди родиною – захисти КП “Ласка”: лучан закликають взяти участь у розподілі бюджету міста

Волонтери закликають усіх лучан, кому небайдужа доля безпритульних тварин та підопічних КП “Ласка”, прийти на громадські слухання з розподілу бюджету міста. Адже ні для кого не секрет, що підтриємству катастрофічно не вистачає фінансування. Щоб зрозуміти масштаби цієї справи, раніше КП озвучило, що «Ласці» виділили 35 тис. грн. на рік на харчування чотирилапих. За підрахунками працівників – це 37 копійок в день на одного пса (а їх всього 260) за рік.

“Сьогодні на підприємство умисно не виділяють коштів з бюджету. Є ризик, при такій тенденції, загибелі тварин та звільненні людей. “Ласка” сьогодні фактично живе з волонтерської допомоги лучан”, – б’ють на сполох волонтери.

Читайте також: Чи потрібен Луцьку відлов собак: вся правда про роботу підприємства “Ласка”

Відповідно до ст.27 Статуту територіальної громади міста Луцька, ст.14 Бюджетного регламенту Луцької міської ради, з метою врахування думки громадськості щодо проєкту бюджету Луцької міської територіальної громади на 2020 рік, 16 грудня 2019 року в актовому залі Палацу культури відбудуться громадські слухання з розгляду проєкту бюджету Луцької міської територіальної громади на 2020 рік.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment