Волинь Новини

На Волині розігрують джип за донат на ЗСУ: переможця оберуть вже завтра

У суботу, 14 вересня, відбудеться розіграш американського позашляховика «Ford Explorer» 2020 року випуску. Шанс отримати автівку за мільйон має кожен, хто зробить донат для ЗСУ.

Читайте також: Загинув гранатометник з Рівненщини, якого 7 місяців вважали зниклим безвісти

Про це пише газета «Слово правди».

Нагадаємо, такий оригінальний спосіб збору коштів для підтримки військових вирішив втілити волонтер з Іванич Ігор Маковський.

 

 

Автомобіль Ігорю Маковському надав його товариш Віталій Міцюк, який працює в ІТ-сфері. Транспортний засіб можна було продати й купити п’ять пікапів, а якщо його розіграти, то таких пікапів вийде значно більше! Тому й оголосили розіграш.

Щоб стати учасником, потрібно зробити внесок – мінімум сто гривень. Уявіть лишень, ці сто гривень, які ви задонатите, допоможуть придбати так багато транспортних засобів для воїнів на передову. Бо ж головне не сума, а те, щоб у розіграші взяла участь якомога більша кількість людей, тому розповідайте про нього друзям і знайомим та активно долучайтеся.

Той, хто задонатив 100 гривень має один шанс стати переможцем та щасливим власником шикарної автівки, а хто тисячу – десять.

Карта Монобанк: 5375411216352968

*Якщо переводите кошти через інший банк – впишіть свій номер телефону в призначення платежу.

Читайте також наші новини у Facebook