Важливо Інтерв’ю Новини

“Я справді, не мав на увазі те, щоб жінка продавала свого пса, це була іронія у відповідь на іронію Олександра Качного” – Евгеній Брагар

Євгеній Брагар – народний депутат України від “Слуги народу”.  Журналістам “Волинь infa” вдалося поспілкуватися з відомим депутатом про його нашумівші “казуси”, політичну позицію та плани на майбутнє.

Що мотивувало Вас стати депутатом?
Усе почалося з того, що Володимир Зеленський переміг на президентських виборах. Звісно, створювався новий парламент, а я мав бажання допомогти змінити країну.
Яка Ваша думка, щодо зміну уряду?
Я вважаю, що зміни уряду підуть тільки на краще. Ми усвідомили роботу над помилками. Утім, я вважаю, що чимало було урядом зроблено хорошого, проте, все ж таки, ми провели певне переосмислення, та перезавантаження уряду і тепер очікуємо продовження руху вперед.
Чи сприймаєте Ви критику, щодо нашумівшої історії «про собаку та комуналку»?
Безумовно сприймаю критику. Утім, я справді, не мав на увазі те, щоб жінка продавала свого пса, це була іронія у відповідь на іронію Олександра Качного.
Це дуже велика проблема, в тому, що ми маємо досить низький рівень соціального  забезпечення.
Що можете Ви порадити людям, які неспроможні платити за комунальні послуги?
Ретельно та відповідально оформлювати субсидії та інші документи. Утім, ця система справедлива, та вміло розбудована.
Як відомо, Ви потрапили в гучний скандал, висловивши думку про інцидент з висадкою дівчат-волонтерів з автобуса через російський серіал. Яка Ваша позиція, щодо цього?
Мені досить принципово, аби у нашій країні були дотримані усі ключові права та свободи людини, права на використання усіх можливих мов, в тому числі і російської. В цьому інциденті було продемонстровано, що російська мова не повинна лунати на теренах України. Це є неприйнятним явищем, оскільки це обмеження, яке стосується не тільки згаданої мови.
Що на Вашу думку не вистачає Україні?
Нині, Україні не вистачає економічного приросту. На мій погляд, необхідно розвивати економіку держави. Окрім цього, не вистачає гідних доріг. До слова, уряд на цей рік запланував будівництво багатьох доріг, прагнемо якнайшвидше це реалізувати.
Ваші подальші плани?
Наразі, я готую декілька законопроєктів, які будуть розглядатися у парламенті. До прикладу, мої очікування, щодо цього, усі охочі мають можливість побачити  на моїй власній сторінці у соцмережі Facebook.
Побання читачам “Волинь infa”
Насамперед, хочу вкотре, привітати зі святом весни, прекрасну половину людства. Окрім цього, зичу щастя, здоров’я та всіх благ.

АНАСТАСІЯ НІКОЛАЄВА

Leave a Comment